web counter
Goldheader

1992

Mainsponsor

YHTEYSHENKILÖ

Face_wi16_mr_613_1

Olli Aro

0405302847

olli.aro@enkel.fi

WESTEND INDIANS
KUMPPANIT
 • B_jadberg_sb
 • B_maxim_sb
 • B_icareus_sb
 • B_kisakallio_sb
 • B_otahalli_sb
 • B_vikingline_sb
 • B_aberginlinja_sb
 • B_marjatolvanen_sb
 • B_unisport_sb
 • B_intersport_sb
 • Grano_logo_yellow_large_rgb
 • Espoo_yht_siv_painike_kelt
 • Laitinen_logo_westindians
 • Logo-oxdog
 • Painokelpoinen_vipevents_musta_logo_5_
 • Rantalainen_vaaka_rgb
 • Palkintotukku_logo
 • Ilotulitus_valk
 • Verkkokumppani_250x150
 • Vista_valkea_ilman_taustaa
 • Kannatamme_reilua_kauppaa_cmyk_valk_tausta
 • Ksm_aurora
 • Salming_footwear_valkoinen
 • Kivikyl_

Uutinen

Westend Indians > Joukkueet > E05-pojat Black > Media

Arrow-leftE05PB: Tallink Floorball Tournament 2016

Scaled_20160528_174635_resized

Heimon 05 Black kävi kauden päätösturnauksessa Tallinnassa

Heimon 05 Black päätti salibandykautensa 2015-2016 osallistumalla Tallink Floorball turnaukseen 27.-29.5.2016. Tälle joukkueen ensimmäiselle ulkomaan turnausmatkalle lähdettiin jo aamuvarhaisella perjantaina joukkueen kokoontuessa kukonlaulun aikaan klo 6.40 Länsisatamassa.

Heti laivaan pääsyn jälkeen joukkueen kamat, kassit ja toolbägit sullottiin yhteen hyttiin ja suunnaksi Tallink Superstarin Shuttle Buffet.

Heimolaumalle oli luonnollisesti varattuna ikkunapöydät, joissa aamupalabuffetin antimia oli mukava nautiskella merimaisemia katsellen. Vaikka unihiekat varmaan vieläkin ropisivat silmissä, saatiin munakokkelit, nakit ja karjalanpiirakat alas muitta mutkitta.

Laivan saavuttua Tallinnaan otettiin suunnaksi Tallink City Hotel.

Heti check-in jälkeen olikin jo lähdettävä pelipaikalla Tallinnan Messukeskukseen, jossa meitä odotti herkullinen urheilijan spagettilounas.

Kun spagetit oli kauhottu suuhun, kerkisimme hetken scoutata vastustajia ennen päivän ensimmäistä ottelua.

Päivän ensimmäisessä pelissä meillä oli vastassa joukkue Latviasta Bauskas BJSS 05. Emme olleet aikaisemmin kohdanneet ulkomaalaisia vastustajia, joten emme yhtään tienneet mitä tuleman pitää. Saimme kuitenkin jo turnauspaikalla suomalaisjärjestäjältä vinkkiä, että meitä saattaisi odottaa varsin vauhdikas ja fyysinen peli :-) Jo pelin ensiminuutit osoittivat tämän todeksi. Kulmaväännöissä piti todellakin olla kaksi kättä mailassa. Vastustaja sai peliin shokkialun heiluttaessa heimoverkkoa jo pelin ensimmäisellä minuutilla. Tämän jälkeen peli kuitenkin tasottui ja inkkarilauma alkoi pikkuhiljaa päästä peliin mukaan. Huoltojoukot kiikuttivat jääpusseja vaihtoaitioon sitä mukaa kun kolhuja tuli. Kun peliä oli pari minuuttia jäljellä oli tilanne tasan 3-3. Viimeisellä minuutilla kaveri meni 4-3 johtoon ja vaikka Heimo haki vimmatusti tasoitusta ilman maalivahtia, laittaa kaveri tyhjiin ja peli päättyy vastustajan 5-3 voittoon.

Ensimmäistä peliä puretaan pihalla ja Heimolauma päättää kaivaa ensimmäisessä pelissä hieman kateissa olleen peli-ilon seuraavaan peliin. Sovittiin poikien kanssa että pidetään hauskaa kentällä oli lopputulos mikä tahansa.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui niin ikään joukkue Latviasta FS Masters. Osasimme ennakoida yhtä vauhdikkasta peliä kuin mitä päivän ensimmäinen koitos oli. Peli-ilo alkaa löytyä ja peli etenee tasaisesti lukemissa 2-2, mutta kaveri pääsee 3-2 johtoon aivan viime minuutilla ja vie pelin, eikä Heimon pistelili aukea vieläkään.

Lauantain ensimmäinen peli oli vasta iltapäivällä, joten aamupäivällä kerkisimme käydä tutustumassa Tallinnan vanhaan kaupunkiin ja Raatihuoneentoriin, jossa siemailimme limpparit helteisen sään kunniaksi.

Lauantain ensimmäisessä pelissä saimme vastaamme oman kylän Tuomarilan Urheilijat. Syötöt löytävät kaverin lapaan kuin unelma ja perjantain peleistä sisuuntunut Heimo iskee nopealla tahdilla 7 maalia ja voittaa pelin 7-2. Tämän jälkeen jouduimme vielä jännittämään muita tuloksia, mutta maalieron turvin ja muiden lohkon pelien meniessä sopivasti ristiin Heimo pääsee kuin pääseekin A-puolivälieriin...UGH!

A-puolivälierässä vastaan asettuu lohkovoittaja FK Valmiera Latviasta. Valmieran pikkukylän pojat eivät olleen hävinneet turnauksessa vielä otteluakaan, mutta Heimo päättää näyttää mitä Westendiläinen sisu tarkoittaa. Otteluun Valmiera saa shokkialun tehden pelin ensimmäisen maalin jo 21 sekunnin pelin jälkeen. Heimo iskee kuitenkin pelin kaksi seuraavaa maalia todella kauniiden kuvioiden päätteeksi ja johtaa peliä. Ei varmaan uskonut Latvialaisjoukkue miten sisukkaan porukan Suomesta saavat vastaansa. Molemmissa päissä kaukaloa on paikkoja tasaiseen tahtiin ja vauhdikas peli aaltoilee päästä päähän, mutta Valmiara tulee tasoihin. Taistelua käydään paitsi kentällä niin myös katsomossa, jossa Valmieran kannattajat ja Heimon kannattajat kannustavat raivoisasti omiaan. Sellaisessa metelissä ei 05 Black ollut aikaisemmin pelannutkaan :-)

Kun peliä on vain minuutin verran jäljellä saa kaveri onnekkaan kimmokkeen ylärimasta mailan varteen josta pallo kimpoaa heimomaaliin. Valmiara voittaa pelin 3-2 ja eteenee välieriin. Latvialainen kirous saa siis jatkoa ja Heimon turnaus päättyy. 

Mutta onneksi vain pelit päättyvät, sillä illalla olisi tiedossa jotain suurta: UEFA Champions Liigan finaali. Valmennus antaa pojille luvan valvoa, vaikka vanhemmat vastustelevat. Finaali katsotaan paikallisessa sporttiravintolassa jossa Heimo jakaantuu Real Madrid ja Atletico Madrid leireihin. No, sen pelin lopputuloksesta voidaan sopuisasti todeta että Espanja voitti ja Madrid voitti. HALA MADRID!

Sunnuntaina joukkue käy vielä jätskillä juhlistamassa onnistunutta Tallinnan turnausmatkaa.

ennen kuin suuntaamme takaisin Espooseen.

Kokonaisuutena täytyy todeta, että turnausmatka Tallinnaan oli erittäin onnistunut. Turnausjärjestelyt sujuivat hyvin ja Heimo paransi otteitaan peli peliltä ja osoitimme olevamme Joukkue isolla J:llä, niin upeasti 05 Black taisteli ja tsemppasi jokaisessa pelissä. Matka antoi meille elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia, joita tullaan muistelemaan vielä pitkään.

Valmennuksen puolesta iso kiitos pelaajille, huollolle, joukkueenjohtaja Ollille, vanhemmille ja muille kannustusjoukoille sekä erityisesti toimiston Rasmukselle, jotka mahdollistitte meille tämän upean kokemuksen.

05 Black haluaa myös kiittää tukijoitaan, jotka olette olleet mukana tukemassa toimintaamme tällä kaudella. Suurkiitos pitkäaikaiselle tukijallemme Hard Rock Cafe Helsingille sekä tällä kaudella mukaan tulleille uusille tukijoille HUOM! Kiinteistövälitys Teemu Oukarille ja Enkel Palveluille.


Westendissä 31.05.2016
Teksti: Mikko Vuorio
Kuvat: Mikko Vuorio

Tagit:

Arvostele:

Keskiarvo: 10.0 kultaharkkoa, 13 arvostelua

FACEBOOK

E05-POJAT BLACK
KUMPPANIT
 • Mjt_logo_yhteistyoseura_white_nettisivuille
Wibanner1 Wibanner2 Wibanner3 Wibanner4 Wibanner5

KIRJAUDU HEIMOON×

VAIHDA SALASANASI


×

TILAA UUTISKIRJE


×

RYHMÄTOIVEKYSELY


Tietoja (tähdellä merkityt pakollisia)

Kertokaa toiveistanne meille, niin ehdotamme teille sopivia ryhmävaihtoehtoja.

×
Bannerit_100x266_animated_indians_liity_heimoon Banneri_100x266_animated_indians_kesaleiri Bannerit_100x266_animated_indians_liity_heimoon

WESTEND INDIANS © 1992-2016